Over mij

Laura Ozinga (2)

Laura Ozinga

Ik ben Laura en begeleid je graag met je hulpvraag.
Mijn eigen reis ging van mijn hoofd naar mijn hart en mijn lijf. Ik ontdekte dat juist je lijf altijd ook meedoet. Een reis die doorgaat en waar altijd iets te leren valt. Voor ons allemaal.

 

Ik heb gezien en ervaren dat échte verandering van binnenuit ontstaat. Vanuit je hart en je ziel. De opening naar onze bestemming ligt in oprechte nieuwgierigheid en openheid. Dit illustreert mijn manier van werken. Ik kijk waar het knelt. Om vervolgens samen op zoek te gaan naar mogelijkheden en oplossingen. Zonder oordeel of druk, maar met vertrouwen en ondersteuning. In je eigen tempo.

Ik heb 20 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. Mijn werkzaamheden varieerden van leidinggeven tot het ontwikkelen en begeleiden van innovatie-en cultuurprogramma’s.

 

De menskant was altijd mijn inspiratie. Wat drijft iemand? Waar gaat het écht over? Hoe komt iemand in zijn kracht of in beweging?

 

Hiernaast was ik altijd met mijn eigen ontwikkeling bezig. Ik deed/Met energiewerk, voedingsopleidingen en een opleiding tot coach.

 

Tot het tijd was om mijn hart te volgen. En in het diepe te springen. Te kiezen voor die nieuwe bestemming waarvan ik de vorm toen nog niet zag, maar wél voelde.

Inmiddels werk ik 6 jaar als coach, trainer en consultant en begeleid ik mensen en organisaties in verandering via mijn bedrijf The Coachables. Vanuit deze (levens)ervaring en achtergrond kan ik mij goed verplaatsen in mijn klanten.

Ik ben een verbinder, betrokken, open en enthousiast. Ik krijg energie van mijn gezin, natuur en avontuur, sporten en een mooi gesprek.

Ik werk samen met:
Als Coach ben ik aangesloten bij de NOBCO
Ik werk volgens de ethische code van Phoenix opleidingen