Leiderschap en ontwikkeling

Laura-Ozinga-Hike-(3)

Leiderschapsontwikkeling &-reizen

Wil je inzicht in wie je werkelijk van nature bent, jouw essentie? Bewust tijd maken voor persoonlijke reflectie en jouw persoonlijk leiderschap? Ga dan mee op trail in de natuur. Back to basics naar jouw basis.
Reizen

Misschien herken je jezelf in 1 van de volgende vragen of verlangens:

Wil je inzicht in wie je werkelijk van nature bent, jouw essentie? Bewust tijd maken voor persoonlijke reflectie? Nieuwsgierig om de wijsheid van de natuur zelf te ervaren?

 

Dan is het natuurlijk leiderschapsprogramma misschien wel iets voor jou. Tijdens een trail van 5 dagen in de natuur gaan we back to basics. Geen telefoon, boeken of andere afleiding. Het wandelen in de natuur, vertragen en de stilte zorgen ervoor dat je zintuigen helemaal open staan. Zo kan je zelf de stilte voelen en je eigen stem weer horen en ontstaat er ruimte voor inzichten.

 

De leiderschapsprogramma’s organiseer ik in samenwerking met de Foundation for Natural Leadership. Onderliggende theorie is Theory U van Otto Schramer.

Wat levert het je op?
Ga je mee?

In 2021 staan de volgende leiderschapsreizen gepland:

In Nederland begeleid ik een jaargang Natuurlijk Leiderschap in het ritme van de seizoenen. Bewust gedurende elk seizoen een 2daagse, om zo een fundament te leggen onder je persoonlijke ontwikkeling en je leven richting te geven. De jaargang start in september 2021. Meer weten?

Op trail met je team?

Wil je een leiderschapsprogramma of op trail met je team of relaties? Dan maken we een maatwerkprogramma.

 

Meer weten? Neem gerust contact op met mij.

Leiderschaps ontwikkeling:

Op basis van jouw vraag onderzoeken we wat er nodig is. We kijken naar gedrag, de ongeschreven regels. Welk gedrag gewenst is. Voor leiderschapsontwikkeling maak ik programma’s op maat. Meer weten? Neem gerust contact op.

Laura-Ozinga-Hike-(2)